Strafzaken

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Advocatenkantoor van Tour terecht voor deskundige bijstand in strafzaken. Strafrechtadvocaat Patrick van Tour behandelt alle zaken, van klein tot groot en alles daartussen in, met dezelfde grote inzet en betrokkenheid. Hij maakt daarbij geen onderscheid tussen betalende zaken en toevoegingszaken (gefinancierde rechtsbijstand).

Patrick van Tour: "Mijn bijstand begint in het meest gunstige geval al voordat u door een opsporingsambtenaar zal worden verhoord. Als u een oproeping voor een verhoor hebt ontvangen, bedenk dan dat het geen vrijblijvend gesprek zal zijn. De officier van justitie zal mede aan de hand van uw verklaring een beslissing nemen of hij u zal vervolgen en zo ja, voor welk strafbaar feit. De rechter kan uw verklaring gebruiken om tot een bewezenverklaring te komen. Het is dus van belang dat u zo goed mogelijk voorbereid het verhoor in zal gaan. Ik heb veel ervaring met het bijwonen van verhoren zodat ik u goed op een verhoor zal kunnen voorbereiden. Neem daarom zo snel mogelijk contact met mij op wanneer u van de politie een uitnodiging(?) voor een verhoor ontvangt.

Ik zal er ook voor zorgen dat u goed voorbereid op een zitting zal verschijnen. Tijdens de zitting staat het gesprek tussen u en de rechter(s) centraal. Ik zal met u bespreken welke vragen de rechter u zal stellen. Ik vertel u wat u de rechter moet  - of juist niet moet - vertellen.

Ik behandel alle voorkomende strafzaken, van winkeldiefstal en eenvoudige mishandeling tot ingewikkelde fraude en levensdelicten. Ik treed op bij de rechtbank (politierechter en meervoudige kamer), het gerechtshof (hoger beroep) en de Hoge Raad (cassatie). Ook sta ik verdachten bij tijdens OM zittingen.

Naast het volwassen strafrecht houd ik mij bezig met het jeugdstrafrecht. 

Ik heb maar één doel en dat is het bereiken van het meest optimale resultaat in uw zaak."


index
index