Wij zijn:

Mr. P. (Patrick) van Tour

Mr. P. (Patrick) van Tour

Functie Advocaat

Over Patrick is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en de Vereniging Sociale Advocatuur Nederland (VSAN). Hij voldoet aan de deskundigheidseisen van de Raad voor Rechtsbijstand om zaken te mogen behandelen op basis van gefinancierde rechtsbijstand op het gebied van het strafrecht, jeugd(straf)recht en het personen- en familierecht.

D.J. (Domino) van Tour, MSc

D.J. (Domino) van Tour, MSc

Functie MfN-register mediator

Over Domino is als mediator verbonden aan het kantoor. Zij is als gecertificeerd mediator opgenomen in het kwaliteitsregister van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).


Rechtsgebiedenregister:

Mr. Van Tour heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
- Strafrecht: financieel-economisch strafrecht, fiscaal strafrecht, internationaal strafrecht, jeugdstrafrecht, milieu strafrecht, uit- en overleveringszaken.

- Personen en -familierecht: echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, internationaal privaatrecht, jeugdbeschermingsrecht, ouderschap en erkenning.

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.